? Golden State Warriors knallen record aan flarden in topaffiche
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Golden State haalt zwaar uit bij Denver Nuggets

? Golden State Warriors knallen record aan flarden in topaffiche
Foto: © photonews

De Golden State Warriors hebben laten zien dat zij nog altijd dé ploeg bij uitstek zijn in het Westen, al begonnen ze niet als leider aan de topaffiche. Die eer was weggelegd voor de Denver Nuggets, die tijdens de wedstrijd zelf wel een bolwassing om de oren kregen.

Na het eerste kwart stonden de Warriors er al uitstekend voor. Ze zaten dan al aan 51 punten, een record in de NBA. Over de hele wedstrijd maakten ze er met een festival aan driepunters wel een heel zware rammeling van voor de Nuggets: 111-142. Golden State neemt de koppositie in het Westen over van Denver.

GIANNIS BLINKT OPNIEUW UIT

De leider in het Oosten, Milwaukee, blijft doorrazen met dank aan een alweer erg sterke Giannis Antetokounmpo. De Griekse sterspeler had slechts 24 minuten nodig om een triple-double te laten optekenen en Milwaukee aan winst te helpen tegen Miami (124-86). Met Philadelphia boekte één van de uitdagers ook een ruime thuiszege.

Bekijk het onderstaande filmpje om weer helemaal mee te zijn in de NBA. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws