Spektakel in Londen, buzzer beater in Toronto en klinkende zeges voor Nuggets en Sixers
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Washington wint op nippertje 'London game'

Spektakel in Londen, buzzer beater in Toronto en klinkende zeges voor Nuggets en Sixers
Foto: © photonews

Pascal Siakam was de gevierde man bij Toronto met zijn buzzer beater tegen de Suns. Op dat moment was de 'London game' tussen Washington en New York al afgelopen. Naar jaarlijkse traditie zakten twee teams naar de O2 Arena af voor een NBA-match. De partij werd beslist door een goaltending.

New York ging met een voorsprong van twaalf punten het laatste kwart in, maar kon daarin amper nog scoren. In de slotseconde was er een goaltending van verdediger Callahan, die dus de bal raakte voor die van de ring kwam. Zo kreeg Washington-speler Bryant de punten. Het leverde zijn team de 101-100-overwinning op.

Ook een spannende partij dus in Toronto, dat verrassend veel moeite had met Phoenix. Met een stand van 109-109 begon de thuisploeg aan het laatste balbezit. Siakam lukte nog een lay-up 'at the buzzer' en zorgde zo voor 111-109.

DENVER HERPAKT ZICH

Het moet in het Oosten wel rekening blijven houden met de Philadelphia 76ers, die zwaar uithaalden op bezoek bij concurrent Indiana: 96-120. In de andere conference heeft Denver de afstraffing tegen Golden State intussen wel verteerd. Denver verkocht op zijn beurt Chicago een pak rammel. Het werd 135-105.

Meer nieuws

Meer nieuws