? Durant leidt Warriors naar tiende zege op rij in Boston, Denver heerst in andere topaffiche
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Golden State en Denver Nuggets winnen toppers in NBA

? Durant leidt Warriors naar tiende zege op rij in Boston, Denver heerst in andere topaffiche
Foto: © photonews

Enkele topwedstrijden in de NBA hebben de verwachtingen helemaal ingevuld. De ene was natuurlijk al spannender dan de andere. Kevin Durant leverde in ieder geval een topprestatie bij de Golden State Warriors. Zijn inbreng was ook nodig om Boston te kunnen verslaan met 111-115.

Het was de tiende overwinning op rij voor Golden State. Curry ontplofte in het tweede kwart en had er zo ook een groot aandeel in. Al kon niemand echt naast de 33 punten voor Durant. Langs de kant van Boston zorgde Irving met 32 punten voor het nodige tegengewicht, maar zijn gemiste driepunterpoging met drie seconden op de klok beëindigde de hoop voor de C's.

JOKIC BLIJFT SCHITTEREN BIJ DENVER

Golden State wordt in de Western Conference nog achtervolgd door de Denver Nuggets, die ook opnieuw een fraaie zege boekten. Philadelphia had weinig in te brengen en ging in Denver onderuit met 126-110. Nikola Jokic was eens te meer de gevierde man bij de thuisploeg.

Ook New Orleans - San Antonio, Memphis - Indiana en Portland - Atlanta stonden nog op het programma. Het onderstaande filmpje toont ook de hoogtepunten uit die matchen. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws