Bucks blijven doorstomen, uitschuiver Houston en buzzer beater in San Antonio
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Milwaukee Bucks zetten nu ook Detroit opzij terwijl Houston onderuit gaat

Bucks blijven doorstomen, uitschuiver Houston en buzzer beater in San Antonio
Foto: © photonews

Ook al heeft Golden State al heel wat terrein goed gemaakt, de beste ploeg in de NBA is nog altijd Milwaukee. De verrassend sterke Bucks gingen nu ook winnen in Detroit. Houston daarentegen haalde het niet tegen New Orleans, ondanks alweer een prima partij van James Harden.

Milwaukee heeft ervoor gezorgd dat het nog altijd het beste record in de NBA in handen heeft. Dat deed het door in Detroit te gaan winnen met 105-115. Giannis Antetokounmpo was weer een doorslaggevende factor: de Griekse sterspeler kwam slechts twee rebounds tekort voor een triple-double.

ROCKETS NOG NIET IN TOP 4 IN WESTEN

Houston daarentegen heeft nog wel wat werk voor de boeg indien het zich echt helemaal bovenaan wil melden in de Western Conference. Het blijft er voorlopig steken op een vijfde plaats. De 37 punten van Harden volstonden immers niet tegen New Orleans, dat zegevierde met 116-121.

Ook een spannende partij was er te zien in San Antonio. Daar kende de thuisploeg verrassend veel moeite om Phoenix opzij te zetten. Dat lukte uiteindelijk wel voor de Spurs. Gay gooide 'at the buzzer' de beslissende jumper binnen: zo werd het 126-124 voor San Antonio.

Meer nieuws

Meer nieuws