? Denver blijft druk houden op Golden State, Boston maakt terrein goed en Minnesota ziet buzzer beater
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Denver geeft toppositie in Western Conference nog niet op

? Denver blijft druk houden op Golden State, Boston maakt terrein goed en Minnesota ziet buzzer beater
Foto: © photonews

Wedstrijden van de Denver Nuggets, die leveren dit seizoen steevast een uitblinkersrol op voor Nikola Jokic. Het was in New Orleans niet anders. Met een triple-double loodste Jokic Denver naar winst. Nog in het Westen boeide de partij in Minnesota. In het Oosten was er een vlotte zege voor Boston.

De Celtics haalden thuis nog eens de hamer boven. De Charlotte Hornets kwamen er niet aan te pas. Vooral in de tweede helft kwamen de bezoekers amper tot scoren. Boston deed dat zelf wel naar hartelust en won met 124-96. Het nadert zo op Indiana, de vierde in het Oosten, dat met 107-89 de boot inging in Washington.

JOKIC MET DE REVERSE

In het Westen woedt de strijd om de koppositie. Die is momenteel voor Golden State, maar Denver volgt op de voet. Zeker na de 99-105-overwinning in New Orleans. Jokic was met 23 punten, 13 rebounds en 10 assists opnieuw de x-factor. Een reverse lay-up van hem met 42 seconden op de klok stelde de zege veilig.

In Minnesota - Memphis stond het na de reguliere speeltijd 93-93. In de verlenging lukte een jong talent een 'buzzer beater'. Weten wie het was? Bekijk dan onderstaande filmpje, dat ook hoogtepunten van andere matchen bevat. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws