? Terugkeer van LeBron levert Lakers winst op in derby, Milwaukee en Philadelphia winnen toppers
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Lakers kloppen Clippers na verlenging bij terugkeer LeBron James

? Terugkeer van LeBron levert Lakers winst op in derby, Milwaukee en Philadelphia winnen toppers

Door de afwezigheid van LeBron James zijn de LA Lakers behoorlijk afgegleden in de stand. Bij zijn terugkeer konden ze wel zegevieren, uitgerekend tegen de LA Clippers. De beslissing viel wel pas in de verlenging. Milwaukee en Philadelphia gaven nog eens hun visitekaartje af in de twee toppers.

LeBron scoorde 24 punten en kwam slechts één rebound tekort voor een triple-double in de derby van LA. Williams miste voor de Clippers in de slotseconde van de reguliere speeltijd een driepunter, waardoor het 112-112 bleef en er een verlenging gespeeld moest worden. Daarin maakten de Lakers het verschil. Het werd 120-123.

MILWAUKEE SUPERIEUR IN CANADA

Met Toronto en Milwaukee stonden de twee beste ploegen uit het Oosten tegenover mekaar. De Bucks toonden nog eens waarom zij het beste rapport in de NBA kunnen voorleggen. Bij 54-78 was de match in de loop van het derde kwart eigenlijk al gespeeld. De Raptors naderden nog wel tot 92-105.

STERKE CURRY TREKT AAN KORTSTE EIND

De zegereeks van Golden State eindigde tegen Philadelphia, ondanks een massa scores van Curry. De point guard kwam uit op liefst 41 punten. Het bleek allemaal onvoldoende om Philadelphia, met een sterke Embiid, af te houden. De 76ers heersten in het derde kwart en wonnen met 104-113.

In de stand in het Westen heeft Golden State nu geen volledige wedstrijd voorsprong meer op Denver. Er werden ook nog andere wedstrijden gespeeld, met onder andere de beste prestatie uit de carrière van Spurs-speler Derrick White. Bekijk de hoogtepunten hieronder. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws