? Celtics houden zege thuis in thriller, ook Raptors in eigen huis weer aan het feest
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Boston Celtics blijven Oklahoma nipt de baas

? Celtics houden zege thuis in thriller, ook Raptors in eigen huis weer aan het feest
Foto: © photonews

Hoewel de meeste aandacht in Amerika voorbije nacht uitging naar de Super Bowl, moesten ook enkele NBA-teams weer het beste van zichzelf te geven. Boston deed dat zeker door in een spektakelmatch tegen OKC aan het langste eind te trekken. Toronto hakte dan weer de LA Clippers in de pan.

Het was niet onverwacht dat er weinig verschil zat tussen Boston en Oklahoma. Beide teams hadden tot dusver 33 wedstrijden gewonnen. Boston heeft er nu eentje meer. Kyrie Irving nam zijn ploeg op sleeptouw. Vanop de vrijworplijn stelden de Celtics de zege veilig. Het werd 134-129.

TORONTO THUIS MOEILIJK TE KLOPPEN

LA Clippers begon sterk aan de competitie, maar heeft al wat van zijn pluimen moeten laten. Niet ideaal dus dat je dan naar Toronto moet. Met 121-103 lieten de Raptors weinig heel van hun tegenstander. Toronto heeft nu tien van zijn laatste elf thuiswedstrijden gewonnen.

Ook New York - Memphis stond nog op het programma. Om te zien hoe die partij afloop en de hoogtepunten te bekijken van de twee andere duels, check je best onderstaande filmpje. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws