? Houston en Milwaukee danken hun sterspelers, Denver zwaar onderuit
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Harden en Antetokounmpo leiden Houston en Milwaukee naar zeges

? Houston en Milwaukee danken hun sterspelers, Denver zwaar onderuit

Als James Harden in zijn dagje is, komen er statistieken op het scorebord om van te duizelen. Het was nog eens zover in Phoenix, waar Harden Houston met 44 punten naar de zege loodste. Giannis Antetokounmpo strandde in Brooklyn op een zucht van een triple-double, maar Milwaukee won wel.

Houston staat weer een stukje dichter bij de top vier in het Westen na de 110-118-overwinning in Phoenix. Het was de grote James Harden-show, die in de eerste drie kwarts het verschil maakte. Harden schoot raak bij 15 van zijn 26 pogingen.

BUCKS AL SNEL ZEGEZEKER

De beste ploeg in de NBA is nog altijd Milwaukee. De Bucks gingen nu ook winnen bij Brooklyn met 94-113. Giannis Antetokounmpo scoorde dertig punten, had ook vijfien assists, maar kwam één rebound tekort voor een triple-double. Daar zal de Griek wellicht zijn slaap niet voor laten. Met nog 15 minuten op de klok had zijn ploeg zijn schaapjes al op het droge.

NUGGETS GEVEN NIET THUIS

Denver, de tweede van de Western Conference, verging het een pak minder goed. De verplaatsing naar Detroit draaide uit op een rammeling: 129-103. Bij de Nuggets waren er geen grote uitschieters. Bij Detroit, dat in kwarts twee en vier de tegenstander amper liet scoren, was Drummond de grote man met 27 punten en 12 rebounds.

De hoogtepunten kan u in onderstaand filmpje bekijken en tegelijkertijd komt u zo ook meteen te weten wat er allemaal gebeurde in de andere wedstrijden. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws