Durant helpt Golden State aan nipte zege, Embiid domineert tegen de Lakers
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Golden State en Philadelphia winnen thuismatchen

Durant helpt Golden State aan nipte zege, Embiid domineert tegen de Lakers
Foto: © photonews

Golden State en Philadelphia mogen allebei een thuisoverwinning bij schrijven, al heeft het voor de ene ploeg wel wat meer voeten in de aarde gehad dan voor de andere. Golden State hield nipt Miami af. Philadelphia maakte gehakt van de LA Lakers in een spektakelmatch.

Miami was helemaal geen hapklare brok voor de landskampioen, want bij de bezoekers kende small forward Joshua Richardson een superdag met 37 punten. Alleen was het antwoord van Kevin Durant vaak nog straffer: hij kwam aan 39 punten. Die laatste hijste Golden State met een driepunter langszij en de vrijworpen van Cousins deden de rest: 120-118.

KUZMA RAAPT NIETS VOOR TOPPRESTATIE

Een heel ander scenario in Philadelphia - LA Lakers, waar de toeschouwers wel waar kregen voor hun geld met een karrenvracht aan scores. LA-speler Kuzma was op zijn beurt goed voor 39 punten. Embiid scoorde er voor Philadelphia 37 en deed er ook nog eens 14 rebounds bij. Zijn ploeg scoorde in elk kwart meer dan dertig punten en won met 143-120.

Nog een opvallende prestatie was die van Bagley, die met 32 punten tijdens zijn invalbeurt Sacramento de zege schonk tegen Phoenix. Dallas haalde het met 102-101 van Portland nadat Lillard in de slotseconden een lay-up miste. Alle hoogtepunten kan u bekijken in het onderstaande filmpje. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws