OKC verslikt zich in voormalige Lakers-speler, Knicks weten opnieuw wat winnen is na 18(!) nederlagen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Julius Randle schenkt New Orleans de zege tegen Oklahoma

OKC verslikt zich in voormalige Lakers-speler, Knicks weten opnieuw wat winnen is na 18(!) nederlagen
Foto: © photonews

Op Valentijdsdag werd het ook in de NBA wat rustiger aan gedaan. Slechts drie wedstrijden stonden op het programma, maar daarin viel wel wat te beleven. Zeker in New Orleans, waar Julius Randle na zijn periode in LA tot volle ontplooiing komt. Hij legde Oklahoma over de knie.

Voor één keertje was Anthony Davis dus niet de grote man bij de Pelicans. Die eer was weggelegd voor Julius Randle, als center zowaar goed voor 33 punten. Westbrook droeg bij OKC met 44 punten het volle gewicht op zijn schouders, maar dat volstond dus niet. New Orleans trok aan het langste eind met 131-122.

Ook een opvallende uitslag in Atalanta - New York, een wedstrijd tussen twee staartploegen. Dat Atlanta zo roemloos onderuit ging, blijft opmerkelijk. New York had immers 18 wedstrijden na mekaar verloren en maakte nu een einde aan die reeks. De Knicks gingen winnen bij de Hawks met 91-106.

RAMMELING VOOR CHARLOTTE

Ook Orlando slaagde erin een flinke oplawaai uit te delen. Door Charlotte vlotjes aan de kant te zetten, naderde het ook in de stand. Het was een sterke collectieve teamprestatie die de Magic aan een 127-89-overwinning hielp. Charlotte had dus niets in de pap te brokken.

Meer nieuws

Meer nieuws