Team LeBron rondt comeback af in All Star Game
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Team LeBron klopt Team Giannis in All Star Game

Team LeBron rondt comeback af in All Star Game
Foto: © photonews

Vroeger was het dikwijls nog het oosten tegen het westen in het All Star Game. Tegenwoordig worden de teams gevormd rond twee sterspelers. LeBron James & co kregen ditmaal een team rond Gannis Antetokounmpo tegenover zich. Team LeBron won desalniettemin, net zoals vorig jaar.

Nochtans wilde Giannis wel tonen wat hij in zijn mars had. Met 38 punten nam hij zijn team op sleeptouw. Net zoals Kris Mhiddleton, zijn ploegmaat bij de Milwaukee Bucks, was hij goed bij schot. Na het eerste kwart stond Team Giannis dan ook comfortabel voor met 53-37.

De ploeg rond de Griekse sterspeler leidde op een bepaald moment zelfs met twintig punten, maar in het derde kwart begon Team LeBron aan zijn comeback. Met vier en een halve minuut op de klok was het nog steeds een spannende partij. In de slotminuten liep Team LeBron toch weg naar 178-164.

KEVIN DURANT MVP

De All Star MVP ging naar Kevin Durant, die met 31 punten topscoorder was bij Team LeBron. Antetokounmpo had dan wel nog meer gescoord, Durant zat uiteraard in het winnende kamp en gooide al zijn shots binnen in het vierde kwart. Voor Dwyane Wade was het zijn laatste All Star Game.

Meer nieuws

Meer nieuws