Milwaukee blijft Boston met één punt verschil de baas, LA Lakers maken terrein goed
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Milwaukee boekt nipte zege in topaffiche tegen Boston

Milwaukee blijft Boston met één punt verschil de baas, LA Lakers maken terrein goed
Foto: © photonews

Bij het hervatten van de competitie na het All Star-weekend stonden er weer enkele heerlijke affiches op het programma in de NBA. In het Oosten ging alle aandacht naar Milwaukee-Boston. De thuisploeg trok nipt aan het langste eind. In het Westen gingen de LA Lakers winnen bij Houston.

Enkele tussenspurten van de Bucks, vooral onder impuls van Antetokounmpo en Brogdon, werden door de bezoekers goed beantwoord. Middleton gooide bij 95-95 op ruim een halve minuut van het einde de beslissende driepunter binnen. De lay-up van Irving zorgde nog voor 98-87, maar kon de nederlaag voor Boston niet afwenden.

De Lakers hebben nog wel wat werk om zich te verzekeren van een ticket voor de play-offs en deden op dat vlak in Houston een goede zaak. De Rockets tegen de Lakers: dat was ook James Harden tegen LeBron James. Bij 86-68 leek er voor Houston geen vuiltje aan de lucht, maar de bezoekers uit LA kwamen nog helemaal terug en wonnen met 111-116.

CURRY REDT GOLDEN STATE

Bij de leider in het Westen, Golden State, was Stephen Curry met 36 punten weer in zijn dagje. Hij hield zo zijn ploeg overeind, want Sacramento werd maar nipt verslagen met 125-123. In het Oosten won Philadelphia zonder Embiid van Miami met 106-102.

Meer nieuws

Meer nieuws