Milwaukee blijft ook zonder sterspeler foutloze periode doortrekken, Houston doet het eens zonder grote Harden-show
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Milwaukee verstevigt leiderspositie met zege in Chicago

Milwaukee blijft ook zonder sterspeler foutloze periode doortrekken, Houston doet het eens zonder grote Harden-show

Milwaukee heeft zijn status van beste ploeg in de NBA nog wat kracht bijgezet. Ondanks dat ze in Chicago niet konden rekenen op sterspeler Giannis Antetokounmpo, gingen de Bucks ook nu weer met de zege aan de haal. In het Westen hield Houston de overwinning thuis tegen Atlanta.

Bij afwezigheid van Giannis maakten de Bucks er in Chicago een goede collectieve teamprestatie van. Middleton en Brogdon namen de ploeg het meest op sleeptouw. Met nog drie minuten op de klok was de partij eigenlijk gespeeld bij een stand van 93-113. Chicago kwam nog terug tot 106-117.

Houston deed thuis tegen Atlanta wat het moest doen, al kreeg het met een geweldige Trae Young te maken. Die laatste was goed voor 36 punten. Bij de thuisploeg was James Harden met 28 punten nog altijd goed bij schot, maar voor het eerst na 32 matchen haalde hij dus de kaap van de dertig punten niet. Toch won zijn ploeg met 119-111.

MCCOLLUM EN GRIFFIN SCHITTEREN

Voorts vielen er nog enkele knalprestaties te noteren. Portland-speler McCollum scoorde in Cleveland zeven van zijn acht driepuntpogingen en loodste de bezoekers naar 110-123. Griffin hielp met een triple-double Detroit dan weer aan een thuiszege tegen Indiana. Het werd 113-109.

Meer nieuws

Meer nieuws