? Dwyane Wade beleeft nog een keertje glorie van weleer en vloert kampioen 'at the buzzer'
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Driepunter van Wade 'at the buzzer' helpt Miami voorbij Golden State

? Dwyane Wade beleeft nog een keertje glorie van weleer en vloert kampioen 'at the buzzer'
Foto: © photonews

Dwyane Wade is aan zijn afscheidstournee bezig in de NBA. De Amerikaanse guard was dertienvoudig All Star en werd driemaal kampioen. Ook op zijn 37ste kan de shooting guard het nog altijd. Wade bezorgde zijn Miami de zege tegen Golden State met een driepunter 'at the buzzer'.

Een opdoffer dus voor de titelverdediger, die bij de rust al vijftien punten in het krijt stond. Onder impuls van een sterke Klay Thompson (36 punten) kwamen de Warriors weer helemaal terug in de wedstrijd. Vrijworpen van Durant leken de bezoekers zelfs aan winst te bezorgen, maar Wade knalde Miami nog naar 126-125.

BUCKS DOOR HET OOG VAN DE NAALD

Ook tal van concurrenten van de Warriors kwamen in actie. Houston ging met 113-118 winnen in Charlotte. Boston werd het slachtoffer van een geweldige prestatie van Lillard (33 punten). De Celtics verloren zo voor de vierde keer op rij. Portland was met 92-97 te sterk. Milwaukee moest alles uit de kast halen om na een verlenging alsnog met 140-141 te triomferen in Sacramento.

Om de hoogtepunten uit deze partijen te bekijken, net als deze uit de boeiende uitkomst van nog vele andere wedstrijden, kan u terecht in het onderstaande filmpje. Opgelet: het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws