? Harden en Gordon slaan thuispubliek met verstomming in TD Garden, pijnlijke nederlaag voor Toronto
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Harden en Gordon leiden Houston naar zege in Boston

? Harden en Gordon slaan thuispubliek met verstomming in TD Garden, pijnlijke nederlaag voor Toronto

Als James Harden in zijn dagje is, kan je massa's scores verwachten. Dat is dan ook exact wat het publiek in Boston te zien kreeg. Liefst 42 punten liet hij noteren. Ook de inbreng van Eric Gordon was niet min. Teveel voor Boston om tegenop te boksen. Ook Toronto kreeg overigens een tikje.

Boston - Houston was een aantrekkelijke affiche tussen twee subtoppers. Toch zetten de Rockets van bij de tip-off de wedstrijd volledig naar hun hand. Harden heerste in TD Garden en Gordon was toch ook goed voor 32 punten. De match leek vroegtijdig gespeeld, tot de machine bij Boston toch aansloeg in het vierde kwart. Verder dan 104-115 geraakten de Celtics niet.

Toronto maakte de verraderlijke verplaatsing naar Detroit. Het bleek effectief lastig te zijn, want het bleef tot het einde spannend. Na 48 minuten pronkte er 100-100 op het scorebord. Drummond, Kennard en Griffin beslisten de match in de verlenging en loodsten Detroit naar 112-107.

HAWKS NEMEN REVANCHE

Oklahoma kreeg het tegen Memphis ook niet cadeau, maar trok de zege wel over de streep. Westbrook was beslissend in de slotfase: 99-95. Atlanta nam in Chicago revanche nadat het het vorige onderlinge duel verloor na vier verlengingen. Deze keer triomfeerden de Hawks met 118-123. Bekijk hieronder de hoogtepunten van alle matchen. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws