Fantastische week voor Leuven Bears: weg van laatste plaats én zicht op play-offs

Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 0 reacties
Fantastische week voor Leuven Bears: weg van laatste plaats én zicht op play-offs
Foto: © photonews

Voor Leuven Bears is het een bijzonder leuke week geweest: weg van de laatste plaats en opnieuw zicht op een stekje in de play-offs dankzij twee opeenvolgende overwinningen.

Het moet al erg lang geleden zijn dat de fans van Leuven Bears twee keer na elkaar mochten juichen in de competitie. Afgelopen week was het echter zover voor de troepen van Eddy Casteels. Eerst werd er gewonnen in Luik met nipte 83-84 cijfers waardoor de Bears de laatste plaats doorgaven aan Luik. 

En zaterdag namen de Leuvenaren de maat van Limburg United in eigen huis. De tweede helft werd er onder impuls van Hugh Robertson korte metten gemaakt met de bezoekers. Zijn knappe prestatie legde de Amerikaan geen windeieren: hij werd verkozen tot MVP van de week. 

Dankzij beide overwinningen staan de Bears nu op een zege van een stekje in de play-offs. Voor Casteels en co zou het een enorme opsteker zijn om alsnog een plaatsje bij de beste acht te veroveren. In de volgende competitiewedstrijd krijgt Leuven landskampioen Oostende over de vloer. 

Meer nieuws

Meer nieuws