Roel Moors ziet zijn Giants oprukken: "Ik zou meteen terug voor die optie kiezen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Moors tevreden met genomen optie tegen Mechelen Kangoeroes

Roel Moors ziet zijn Giants oprukken: "Ik zou meteen terug voor die optie kiezen"

Er is Brussels als grote revelatie, landskampioen Oostende mag je nooit afschrijven en ook Charleroi doet nog volop mee. Toch is het Antwerp Giants dat steeds meer zijn stempel drukt op de competitie. Het gaf het voorbije weekend een demonstratie tegen Mechelen en had ook leider Brussels al geklopt.

De Giants brachten tegen Kangoeroes een verschil van 22 punten op het bord. "In de eerste plaats ben ik tevreden dat we die wedstrijd redelijk comfortabel hebben kunnen winnen", reageert coach Roel Moors. "Met het oog op het programma dat eraan komt, heb ik rotaties kunnen doen. Meer dan anders."

VERDEDIGEND NIET VEEL STEKEN LATEN VALLEN

Eerder had Antwerp ook al de lange zegereeks van Brussels gestuit. Moors blijft wel kritisch, ook na de match tegen Mechelen. "Aanvallend waren we wat warrig. Al hadden we toch 25 assists. Verdedigend hebben we niet veel steken laten vallen. Ik denk dat we in de rebound iets beter hadden kunnen doen, maar al bij al ben ik tevreden met de manier waarop en zeker met de overwinning."

Tegen Kangoeroes mocht Moors ook zichzelf op de borst kloppen, want ook tactisch had hij het perfect onder controle. "We hebben heel goed hun guards uit de wedstrijd gehouden hebben. Ik zou meteen terug voor die optie kiezen om zo het gevaar van Barton en Love te neutraliseren."

Meer nieuws

Meer nieuws