? Sterkste ploeg uit NBA plots met schaamrood op de wangen, ook Denver gaat onderuit

De enige ploeg die al uitgeschakeld is voor de playoffs versus de enige ploeg die al geplaatst is: je zou dan toch denken dat in zo'n wedstrijd een logische uitslag op het bord komt. Niets is minder waar, want Milwaukee ging de boot in bij Phoenix. In het Westen leed ook Denver een nederlaag.

Phoenix één van de kneusjes in de NBA en Milwaukee de ploeg die al het meeste overwinningen verzamelde. Toch trokken de Suns aan het langste eind. Het zag er nochtans in het eerste deel van de wedstrijd niet naar uit. In het laatste kwart ging Phoenix van zes punten achter naar winst met negen punten verschil: 114-105.

Milwaukee staat nog altijd wel comfortabel aan de leiding, terwijl Denver nog moet strijden voor de status van topreekshoofd in de eigen Conference. Het ziet na een nederlaag in San Antonio Golden State verder uitlopen. Denver reageerde wel goed op een sterke start van de Spurs in elke helft. Een fadeaway van Harris 'at the buzzer' leverde niets op waardoor het 104-103 bleef.

LEBRON MAG PLAYOFFS VERGETEN

Meer dan waarschijnlijk zullen het dit jaar playoffs worden zonder LeBron James. Zijn Lakers verloren de derby van LA tegen de Clippers met 105-113. De achterstand van de Lakers op de concurrenten wordt stilaan onoverbrugbaar. Bekijk hieronder ook de hoogtepunten van de andere matchen. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.