Limburg United zet Gibson op de keien en kiest voor oude bekende als hoofdcoach
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Brian Lynch keert terug als coach van Limburg United

Limburg United zet Gibson op de keien en kiest voor oude bekende als hoofdcoach

Veranderingen in de sportieve staf van Limburg United. De Limburgse club heeft besloten om niet langer door te gaan met hoofdcoach Gregory Gibson en zijn assistent Odell Hodge. Met Brian Lynch werd er meteen een oude bekende aangesteld.

"Door de tegenvallende sportieve resultaten heeft Hubo Limburg United beslist om de samenwerking met zowel head coach Gregory Gibson als met Odell Hodge per onmiddellijk te beëindigen", staat te lezen op de clubwebsite. "De club wenst hen beiden uitdrukkelijk te bedanken voor de inspanningen die zij hebben geleverd voor het project."

De opvolger van Gibson wordt niemand minder dan Brian Lynch, die natuurlijk een verleden heeft bij de Limburgers. De Amerikaan was al van 2015 tot 2017 coach van Limburg United en werd in zijn eerste jaar meteen uitgeroepen tot 'Coach van het Jaar'.

De echtgenoot van Kim Clijsters werd eind november nog ontslagen bij Charleroi, maar tekende een contract tot eind volgend seizoen. Limburg United is aan een zeer grijs seizoen bezig in de EuroMillions League en staat momenteel pas 8e. 

Meer nieuws

Meer nieuws