LeBron James steekt Michael Jordan voorbij, wel slechts magere troost voor zijn krasselende ploeg
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

LeBron James heeft meer punten gescoord in NBA dan Michael Jordan

LeBron James steekt Michael Jordan voorbij, wel slechts magere troost voor zijn krasselende ploeg
Foto: © photonews

LeBron James heeft alweer een nieuwe mijlpaal bereikt in zijn al uitermate succesvolle carrière. De sterspeler van de LA Lakers heeft nu meer punten gescoord dan Michael Jordan in de NBA. Ondertussen blijven James' Lakers wel verliezen: de Denver Nuggets waren te sterk.

Eigenlijk was de match na ruim twaalf en een halve minuut al gespeeld. Het stond toen 25-45. LeBron James was wel goed voor 31 punten en heeft er in zijn hele carrière nu al meer achter zijn naam staan dan Michael Jordan, sowieso nog altijd de beste speler aller tijden. Een emotioneel moment voor James, maar Denver wist na drie nederlagen op rij dus wel nog eens te winnen met 99-115.

STERKE LAVINE

Het nadert zo tot op één wedstrijd van Golden State. In het Oosten moeten Philadelphia en Boston hard knokken voor hun plek in de subtop. Philly liet zich verrassen in Chicago en stuitte op een enorme sterke LaVine, die 39 punten scoorde. Diezelfde LaVine schonk de thuisploeg met een lay-up in de laatste seconde ook de overwinning: 108-107.

Philadelphia, vierde in het Oosten, ziet het als vijfde gerangschikte Boston dus dichterbij komen. Dat kon dankzij de winnende basket van Hayward wel de zege over de streep trekken in Sacramento: 109-111. Bekijk hieronder ook de hoogtepunten van de andere wedstrijden. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws