Wow! Antwerp Giants blijven maar stunten in Europa

De Antwerp Giants zitten in bloedvorm en dat mag iedereen geweten hebben. Niet enkel in de Belgische competitie zijn de resultaten beter, in Europa blijven de Giants ook nog altijd de stunts opstapelen. Paris Lee was weer één van de uitblinkers en loodste zijn team naar de zege tegen Murcia.

De Spanjaarden begonnen nochtans als favoriet, maar zag Antwerp als een raket uit de startblokken komen. Er kwam een maximale voorsprong van zestien punten op het bord. Een eventuele ommekeer kwam er in de eerste helft alvast niet. Antwerp ging rusten bij 45-31.

LAATSTE ACHT PUNTEN VOOR GIANTS

In de tweede helft kwam Murcia wel eindelijk los en de bezoekers kwamen weer helemaal terug in de wedstrijd. Dooyle zorgde voor 67-67. De Giants hadden wel nog het laatste woord. De volgende vijf punten waren voor Jae'Sean Tate: 72-67 voor Antwerp. Paris Lee deed er nog een driepunter bij en legde zo de eindstand vast: 75-67.

Even leek het dus nog mis te lopen, maar die fameuze eindspurt kan Antwerp misschien nog wel een ronde verder brengen in Europa. In de terugmatch in Murcia moeten de Giants hun voorsprong van acht punten zien te verdedigen.