Thompson loodst Warriors naar zege in topaffiche, ook winst voor Houston en Toronto
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Klay Thompson leidt Warriors met 39 punten naar winst in topper tegen Denver

Thompson loodst Warriors naar zege in topaffiche, ook winst voor Houston en Toronto

Klay Thompson had in de vorige twee matchen van de titelverdediger niet meegedaan en heeft bij zijn terugkeer nog eens laten zien wat voor een meerwaarde hij kan zijn. De shooting guard scoorde liefst 39 punten en zette Golden State zo op weg naar de overwinning in de topper tegen Denver.

Met Golden State en Denver stonden de nummers één en twee uit het Westen tegenover mekaar. Thompson zorgde al snel voor afscheiding: 27 van zijn 39 punten scoorde hij in de eerste helft. Een terugkeer zat er nadien niet in voor de Nuggets. Golden State haalde het dan ook vlot met 122-105 en ligt nu opnieuw twee wedstrijden voor op Denver.

WILLIAMS LUKT VEERTIGER VOOR CLIPPERS

Nummer drie in die Conference is nu Houston, dat Oklahoma voorbij gaat. Dat kon doordat Thunder met 118-110 onderuit ging in LA. Clippers-speler Lou Williams (40 punten) en OKC-ster Russel Westbrook (32 punten) verzorgden de show. Houston deed zelf wat het moest doen en behaalde een vlotte zege tegen Philadelphia: 107-91.

In het Oosten is Toronto nog altijd de eerste achtervolger van leider Milwaukee. De Raptors hebben hun positie verstevigd door zwaar uit te halen bij de New Orleans Pelicans met 104-127. Toronto domineerde de laatste drie kwarts. Bekijk hieronder de hoogtepunten uiit alle wedstrijden. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws