Golden State in eigen huis verrast door ijzersterke Booker, ook uitschuiver voor Milwaukee
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Kampioen Golden State verslikt zich in Devin Booker

Golden State in eigen huis verrast door ijzersterke Booker, ook uitschuiver voor Milwaukee

De leiders van beide Conferences zijn op een nederlaag getrakteerd. Golden State mocht het nochtans opnemen tegen staartploeg Phoenix, maar dat zit plots in een sterke periode. Devin Booker schonk de Suns de zege. Milwaukee botste buitenshuis dan weer op een gretig San Antonio.

Devin Booker is het grote talent van de Phoenix Suns en dat heeft hij in de Oracle Arena nog eens laten zien. De shooting guard scoorde liefst 37 punten en kwam slechts twee rebounds tekort voor een triple-double. Vanop de vrijworplijn zorgde hij voor een geruststellende marge en na balverlies van Curry was het helemaal beslist. Het werd 111-115.

Milwaukee is al een tijdje zeker van een ticket voor de playoffs en San Antonio is daar nog volop voor aan het strijden. Geen wonder dat de Spurs gemotiveerd voor de dag kwamen. De thuisploeg won de laatste drie kwarts en liep zo beetje bij beetje weg: 121-114.

POWELL MATCHWINNAAR VOOR HOUSTON

Nog enkele andere teams uit de (sub)top kwamen in actie. Toronto haalde zwaar uit in Miami: 104-25. Ook Philadelphia won comfortabel van Indiana met 106-89. Houston ontsnapte via de beslissende dunk van Powell met de zege in Dallas: 93-94. Bekijk hieronder alle hoogtepunten. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws