Walker en Williams schitteren tegen toppers: Houston verlengt zegereeks wel, afgang voor Boston en Toronto
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Kemba Walker en Lou Williams lukken veertiger met verschillende afloop

Walker en Williams schitteren tegen toppers: Houston verlengt zegereeks wel, afgang voor Boston en Toronto

Kemba Walker en Lou Williams hebben de show gestolen in de NBA. De eerste als bankzitter van de Hornets, de tweede zelfs als invaller bij de Clippers. Terwijl de ploeg van Walker niet opgewassen was tegen Houston, konden Williams & co wel vieren tegen Boston.

De point guard van Charlotte liet een veertiger optekenen en nam zijn team in de tweede helft zo op sleeptouw. Alleen had Houston de buit toen eigenlijk al binnen. Een verschroeiende eerste helft had de Rockets een voorsprong opgeleverd van 27 punten. De eindscore was 118-106. De negende overwinning op rij voor Houston.

BOLWASSINGEN

Lou Williams is momenteel dé NBA-invaller bij uitstek: hij scoorde onlangs ook nog een veertig en pakte tegen Boston uit met 34 punten. Boston kon ook in Los Angeles niet voor de ommekeer zorgen in zijn ietwat tegenvallende seizoen. De bezoekers werden de hele match gedomineerd en konden met een 140-115-bolwassing weer naar huis.

Ook Toronto maakte geen bijster goede beurt en dat op verplaatsing bij Cleveland, dat dezer dagen toch zeker geen hoogvlieger meer is. De Cavs leverden wel een veel betere teamprestatie dan de Raptors en liepen weg in de tweede helft: 126-101. Oklahoma was dan weer wel op de afspraak. OKC ging met 89-98 winnen bij Utah.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws