? Jokic pakt uit met zijn eerste winnende buzzer-beater, Toronto duwt Lakers nog dieper in de put
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Nikola Jokic helpt Denver 'at the buzzer' voorbij Dallas

? Jokic pakt uit met zijn eerste winnende buzzer-beater, Toronto duwt Lakers nog dieper in de put
Foto: © photonews

Nikola Jokic is al heel het seizoen de man die de Denver Nuggets naar een hoger niveau heeft getild. Ook tegen Dallas kroonde hij zich tot matchwinnaar door voor het eerst in zijn loopbaan een beslissende buzzer-beater te scoren. Toronto won iets comfortabeler van de LA Lakers.

De beste man op het terrein in Denver was eigenlijk thuisspeler Paul Millsap. De power forward scoorde 33 punten. Toch leek het deze keer niet te lukken voor de Nuggets: de drie eerste kwarts verloren, zeven punten achter. Dallas kwam in het laatste kwart echter nog amper tot scoren en Jokic zorgde met een turnaround fadeaway in de slotseconde voor 100-99.

De nummer twee uit de andere Conference liet het niet zo spannend worden. De Raptors legden in een prima eerste helft de basis voor hun 49ste overwinning van het seizoen. De Lakers gingen voor de bijl met 111-98. De playoffs lijken zo weer een stap verder weg voor LeBron James & co.

STRAFFE COMEBACK VAN INDIANA

De Pacers zullen er meer dan waarschijnlijk wel bij zijn. Zij leggen opnieuw beslag op de derde plek in de Eastern Conference door OKC te kloppen met 108-106. Nochtans stond Indiana in de tweede helft op een gegeven moment nog 19 punten achter. Boston mocht ook juichen tegen de Kings: 126-120. Bekijk hieronder alle hoogtepunten. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws