? Stephen Curry loodst Warriors opnieuw naar de playoffs, Denver blijft in hun spoor met nipte zege
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Golden State heeft met dank aan sterkhouder Curry opnieuw playoffticket te pakken

? Stephen Curry loodst Warriors opnieuw naar de playoffs, Denver blijft in hun spoor met nipte zege
Foto: © photonews

Drie van de laatste vier jaar speelde Golden State kampioen. Ook dit jaar zal de titelverdediger er weer bij zijn in de playoffs. Dat is nu helemaal zeker na een klinkende zege in Oklahoma. Curry was de man van de match. Ook Denver blijft het overigens goed doen.

Een verplaatsing naar Oklahoma is lang geen gemakkelijke affiche, al ligt dat blijkbaar anders als je Stephen Curry hebt. De tweevoudig MVP was goed voor 33 punten en gaf de zege mee vorm in een sterke eerste helft van zijn team. Voor OKC zat er niets anders op dan zich neer te leggen bij de 88-110-eindscore.

MILLSAP MATCHWINNAAR VOOR DENVER

Golden State dus zeker van de playoffs en wellicht is Denver dat binnenkort ook. Het hinkt in de Western Conference nog altijd slechts één wedstrijd achterop ten opzichte van de Warriors. Thuis tegen Indiana moesten de Nuggets wel diep gaan. Ze veegden een achterstand van 18 punten weg en Millsap zorgde met nog 7 seconden op de klok voor de zege: 102-100.

Boston trakteerde zijn fans ook nog eens op een overwinning: tegen Atlanta werd het 129-120. Bekijk hieronder de hoogtepunten van alle gespeelde wedstrijden. Opgelet: het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws