? Nek-aan-nekrace tussen Golden State en Denver blijft maar duren

Golden State en Denver zijn allebei al zeker van hun ticket voor de play-offs, maar wie van de twee ploegen kroont zich tot eerste reekshoofd van de Western Conference? Beide teams hielden hun kansen gaaf door respectievelijk Indiana en Washington te kloppen.

Nochtans zal Golden State op zijn hoede geweest zijn voor Indiana, de nummer vier uit de andere Conference. In het tweede en derde kwart haalden de Warriors echter zwaar uit. Zo werd het een klinkende overwinning voor de titelverdediger: 112-89. Voorlopig blijft Golden State dus het virtuele eerste reekshoofd langs zijn kant van de tabel.

DENVER MAAKT HET AF IN SLOTFASE

De voorsprong op nummer twee Denver bedraagt echter slechts een halve wedstrijd. De Nuggets wonnen immers ook, maar moesten er wel harder voor werken. In Washington gingen ze met een 85-85-gelijke stand het laatste kwart in. De driepunter van Barton was een tik voor de Wizards, waarna Harris het afmaakte vanop de vrijworplijn: 108-113.

In andere wedstrijden liet Utah zich verrassen in Atlanta en waren er voorts nog zeges voor Charlotte, Detroit en Sacramento. Bekijk hieronder alle hoogtepunten. Opgelet: het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.