? LeBron James moet play-offs definitief uit zijn hoofd zetten, Harden evenaart beste prestatie ooit met zestiger(!)
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

LA Lakers en LeBron James gaan niet naar de play-offs

? LeBron James moet play-offs definitief uit zijn hoofd zetten, Harden evenaart beste prestatie ooit met zestiger(!)
Foto: © photonews

Een kleine aardschok gaat doorheen de NBA. LeBron James zal niet te zien zijn in de play-offs, voor het eerst sinds 2005. De thuisnederlaag tegen Brooklyn nam alle hoop weg. Elders zorgde James Harden voor een weergaloze prestatie door maar liefst 61 punten te scoren tegen de Spurs.

Het zag er al een hele tijd slecht uit voor de Lakers, maar ook mathematisch zijn ze nu uitgeteld voor de play-offs. Nochtans nam JaVale McGee de ploeg uit LA met 33 punten wel op sleeptouw. Uiteindelijk was dat net niet genoeg: Brooklyn zegevierde met 106-111. Geen LeBron James in de play-offs zowaar.

Van James Harden zullen we wel nog kunnen genieten. De shooting guard van Houston kwam tegen San Antonio met zomaar eventjes 61 punten op de proppen en evenaarde zo zijn beste prestatie ooit. Bij bijna zeventig procent van zijn driepunters knalde hij raak. Zijn ploeg kon die inbreng goed gebruiken: Houston won met 111-105.

WESTBROOK HEERST IN TORONTO

Er kwamen nog enkele andere sterke ploegen in actie. Leider Milwaukee hakte Miami in de pan met 116-87. Westbrook leidde OKC met een triple-double naar winst in de topaffiche bij Toronto: 109-116. Denver haalde het simpel in New York met 93-111. Bekijk hieronder alle hoogtepunten. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws