🎥 Milwaukee verstuurt signaal naar concurrentie, Clippers naar play-offs en Orlando wint sleutelmatch
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Milwaukee boekt stevige zege tegen Houston

🎥 Milwaukee verstuurt signaal naar concurrentie, Clippers naar play-offs en Orlando wint sleutelmatch
Foto: © photonews

Nog zo'n zeven matchen en dan mag leider Milwaukee proberen om ook in de play-offs te oogsten. Het lijkt er alvast klaar voor. Tegen Houston hield het thuis de touwtjes stevig in handen. Ook de LA Clippers verzekerden zich van de play-offs. Orlando deed een gouden zaak tegen concurrent Miami.

Met het bezoek van Houston kreeg Milwaukee een schijnbaar verraderlijke thuismatch voorgeschoteld. De Bucks waren echter in hun dagje en pakten serieus uit in het tweede en derde kwart. Zo konden ze de wedstrijd rustig uitspelen en boekten ze een comfortabele 108-94-overwinning. Houston moet de derde plaats in het Westen zo voorlopig aan Portland laten.

In diezelfde Conference is Sacramenot de enige ploeg buiten de top acht die nog kans maakt op een ticket voor de play-offs. De LA Clippers hebben er wel al zo eentje vast. Invallers Williams en Harrell scoorden samen 38 punten en maakten zo het verschil. Het werd 111-122 in Minnesota.

MAGIC WINT DUEL OM PLEK 8 IN OOSTEN

In het Oosten zijn de plaatsjes nog enorm duur, maar lijkt Orlando op het juiste moment over de goede vorm te beschikken. De Magic won al voor de zesde keer op rij en dat bij Miami, een rechtstreekse concurrent. De Heat verloor ondanks een voorsprong van 17 punten met 99-104. Orlando gaat voorbij Miami naar de achtste plaats in het Oosten, de laatste plek die toegang geeft tot de play-offs.

MURRAY SCHENKT DENVER ZEGE

Naast deze belangrijke wedstrijden in de strijd om de overblijvende plaatsjes, toonden een paar van de sterkste ploegen in de NBA hun klasse. Denver hield met 95-92 de zege thuis tegen Detroit dankzij de 33 punten van Murray. Toronto versloeg Chicago dan weer met 112-103.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws