🎥 Alle tickets in Western Conference verdeeld: San Antonio en OKC dankbaar voor vijftiger van Harden
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

San Antonio en Oklahoma zeker van play-offs na zege van Houston

🎥 Alle tickets in Western Conference verdeeld: San Antonio en OKC dankbaar voor vijftiger van Harden

Het was weer de grote James Harden-show: maar liefst vijftig punten en nog eens een triple-double er bovenop. Het kon niet op voor de ster van Houston. In San Antonio en Oklahoma zagen ze het graag gebeuren. Die twee teams zijn zonder te spelen nu zeker van hun ticket voor de play-offs.

Sacramento was de enige ploeg die hen eventueel nog kon inhalen, maar dat was buiten Harden gerekend. Die trok de wedstrijd volledig naar zich toe en eindigde op vijftig punten, elf rebounds en tien assists. Vooral in de tweede helft heerste hij in Sacramento. Zijn ploeg won dan ook met 108-119.

OKC HAALT OPGELUCHT ADEM

Zo is Sacramento uitgeschakeld en liggen vast welke acht ploegen mekaar eht vuur aan de schenen mogen leggen in de play-offs. Ook San Antonio en Oklahoma zijn daar dus bij. OKC gleed recent weg van de subtop naar de achtste plaats in de Western Conference, maar moet zich dus even geen zorgen meer maken.

In het Oosten strijden Detroit, Brooklyn, Miami, Orlando en Charlotte nog om de drie resterende plaatsjes in de play-offs. Toronto zal er het tweede reekshoofd zijn en liet nog eens zien waarom juist. In Chicago haalden de Raptors de hamer boven: 101-124. Bekijk hieronder de hoogtepunten van alle wedstrijden. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws