🎥 Toronto doet wat het moet doen bij Brooklyn, Denver en Houston halen de hamer boven
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Toronto blijft met zege in Brooklyn in het zog van Milwaukee

🎥 Toronto doet wat het moet doen bij Brooklyn, Denver en Houston halen de hamer boven
Foto: © photonews

Toronto is nog altijd goed op weg om als één van de weinige teams in de NBA zeventig procent van zijn wedstrijden in de reguliere competitie te winnen. De Raptors liggen alvast op schema na een zege bij Brooklyn. Denver en Houston haalden nog steviger uit.

Dat Brooklyn zich zou verweren, stond in de sterren geschreven. De Nets moeten immers nog strijden voor het playoffticket dat ze virtueel wel in handen hebben. Toronto zette het eerste en het derde kwart wel naar zijn hand. Brooklyn knokte terug, maar schoot uiteindelijk toch tekort. Het werd 105-115.

TRAE YOUNG VLOERT PHILADELPHIA

Zo beperkt Toronto het verschil met leider Milwaukee tot twee en een halve wedstrijd. Nummer drie in het Oosten Philadelphia hinkt al een stuk verder achterop. Zeker nu het in Atlanta botste op een geweldige Trae Young, die goed was voor 33 punten. Zijn ploeg won dan ook met 130-122.

Denver en Houston, de nummers twee en drie uit het Westen, zegevierden wel en op wat voor een manier. Denver gaf San Antonio een pak voor de broek: 113-85. Houston haalde met 103-135 uit voor LA Clippers. Voorts vielen er nog tal van topprestaties te noteren. Bekijk ze in het onderstaande filmpje. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws