Antwerp Giants haalt hamer boven, Limburg gaat helemaal los voor monsterzege
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Antwerp hakt nu ook Leuven in de pan

Antwerp Giants haalt hamer boven, Limburg gaat helemaal los voor monsterzege

Alweer een reden erbij om tevreden te zijn voor de Giants. De Antwerpse club blijft in een roes leven. Na de Europese successen haalde het ook in België nog eens stevig uit: Leuven ging voor de bijl. Limburg United won zijn partij wel met een nog groter verschil.

Antwerp had uiteraard vertrouwen op overschot nadat het zich kwalificeerde voor de Final Four van de Champions League. Ook tegen Leuven moest er gewonnen worden om de leidersplaats in de nationale competitie weer in het vizier te krijgen en dat gebeurde met brio. Antwerp pakte stevig uit met 85-59.

UNRUH DE HELD VAN LIMBURG

Het duel om de zesde plaats tussen Limburg United en Mechelen Kangoeroes was eigenlijk nooit geen wedstrijd. Unruh heerste veertig minuten lang en nam 32 punten voor zijn rekening. Limburg rijtte de defensie van Kangoeroes uiteen en kwam uiteindelijk uit op liefst 132 punten. Kangoeroes kon er daar slechts 84 tegenover zetten.

Ook Brussels haalde overigens zwaar uit met 76-101 bij Aalstar. Bergen sleepte de zege over de streep in Luik met 72-75. De ploegen die tegen mekaar speelde, treffen mekaar snel opnieuw. Het zijn dit weekend immers back-to-backs.

Meer nieuws

Meer nieuws