Droom gaat in vervulling: Antwerpse Sportpaleis verwelkomt de Europese top
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Final Four gaat door in het Sportpaleis

Droom gaat in vervulling: Antwerpse Sportpaleis verwelkomt de Europese top
Foto: © photonews

De definitieve beslissing is genomen en het is prachtig nieuws voor het Belgische basket: de Final Four van de Champions League gaat dit jaar door in Antwerpen, in het Sportpaleis. Na de kwalificatie van de Giants zag het daar al snel naar uit en het wordt in mei ook werkelijkheid.

Vlak nadat Antwerp Giants zich plaatste voor de Final Four van de Champions League, stelde de club zich samen met het Sportpaleis kandidaat om dit evenement te organiseren. Het Sportpaleis kwam al snel in poleposition te liggen en haalde ook zijn slag thuis. Op drie en vijf mei geven de vier halvefinaliste er het beste van zichzelf.

18 500 TICKETS PER DAG

Volgende week woensdag is er de loting en de start van de verkoop. Er worden 18 500 plaatsen ter beschikking gesteld. De Final Four zal het achttiende basketevent worden dat plaatsvindt in het Sportpaleis. Het moet een groot feest worden voor het Belgische basket.

"Dat we de organisatie kregen toegewezen, is voor onze club een grote eer. Samen met de mensen van het Sportpaleis en de stad Antwerpen willen we er een uniek topevenement van maken. Dit is ideaal om het basketbal in alle facetten in ons land te promoten", zegt Giants-voorzitter Roger Roels aan Gazet van Antwerpen.

Meer nieuws

Meer nieuws