Oostende pakt revanche terwijl Antwerp op de leidersplaats pronkt
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Oostende revancheert zich voor nederlaag in Charleroi

Oostende pakt revanche terwijl Antwerp op de leidersplaats pronkt
Foto: © photonews

Door de back-to-backs krijgen de ploegen in onze basketcompetitie amper rust. Een dag nadat het de boot in ging in Charleroi, gaf Oostende opnieuw zijn Waalse concurrent partij. In eigen huis lukte het de kustploeg wel om de zege te behalen. Ook Antwerp doet er weer een overwinning bij.

In een spannende wedstrijd moest Oostende in Charleroi nog met vier puntjes verschil het hoofd buigen. De titelverdediger reageerde sterk en had in eigen huis best wel wat marge. Er kwam een kloof van veertien punten op het scorebord. Met 96-82 had Oostende zijn revanche beet.

In het duel tussen Leuven en Antwerp was het verschil ongeveer even groot. De thuisploeg probeerde wel om het dé ploeg in vorm moeilijk te maken, maar de Antwerpenaren slaagden er desalniettemin in om de match te controleren. Gevolg: na veertig minuten was het 67-79.

ZEGE VOOR HEKKENSLUITER

Diezelfde score was het eindresultaat in Bergen - Luik en dat is toch een verrassing van formaat. Luik is immers rode lantaarn en had thuis van Bergen verloren. Limburg deed een gouden zaak in de strijd om de zesde plaats door voor de tweede dag op rij te winnen van Mechelen. Het werd 75-78.

Meer nieuws

Meer nieuws