🎥 Orlando en Brooklyn plaatsen zich voor play-offs en maken zo einde aan lange droogte
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Orlando en Brooklyn maken zich voor het eerst in jaren op voor play-offs

🎥 Orlando en Brooklyn plaatsen zich voor play-offs en maken zo einde aan lange droogte
Foto: © photonews

Naar het einde van de reguliere competitie toe, is het altijd boeiend om te zien welke teams met de laatste tickets voor de play-offs gaan lopen. Feest is het bij Brooklyn en Orlando, want zij zullen er nog eens bij zijn en dat is toch al verschillende jaren geleden.

Brooklyn moest op bezoek bij Indiana. De kans bestaat nog altijd dat beide teams mekaar straks weer tegenkomen in de eerste ronde van de play-offs. De Nets waren baas in de eerste drie kwarts en legden zo de basis voor hun overwinning. Het werd 96-108. Voor de Nets wordt het hun eerste deelname aan de play-offs sinds 2015.

Voor Orlando is het nog langer geleden. De Magic kwalificeerde zich voor voor het eerst in zeven jaar voor het postseason. Bij de rust keek het in Boston nog tegen een achterstand van vier punten aan. Orlando was in de tweede helft de betere ploeg en rijfde met 108-116 net als Brooklyn zijn 41ste overwinning van het seizoen binnen.

HOUDT DETROIT STAND IN LAATSTE DUELS?

Dat zijn momenteel de nummers zes en zeven uit het Oosten. Er is dus nog één plaatsje vrij voor de play-offs. Detroit, Charlotte en Miami zijn hiervoor nog verwikkeld in een spannende strijd. Alledrie deze ploegen hebben nog twee wedstrijden voor de boeg. Detroit heeft voorlopig één wedstrijd meer gewonnen dan Charlotte en Miami.

Ook de topploegen kwamen overigens in actie. Milwaukee en Toronto boekten allebei zeges. Golden State haalde zwaar uit tegen LA Clippers en is door de uitschuiver van Denver in Portland zeker van de eerste plek in de Western Conference. Bekijk hieronder alle hoogtepunten. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws