Oostende nog niet klaar om macht af te geven en gaat nipt winnen bij grote concurrent
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Oostende neemt revanche en kaapt nipt de zege weg in Antwerpen

Oostende nog niet klaar om macht af te geven en gaat nipt winnen bij grote concurrent
Foto: © photonews

Oostende heeft het dit seizoen een stuk moeilijker om de competitie te domineren, maar het heeft wel laten zien dat het nog altijd titelkandidaat is. Het is dus niet zo dat de Giants een vrijgeleide richting titel krijgen. Oostende ging in Antwerpen immers winnen met 80-81.

Een dag eerder had de kustploeg in eigen huis nog met 67-71 de duimen gelegd voor dé ploeg in vorm. Ook in Oostende werd de ontmoeting tussen beide teams een onvervalste topwedstrijd die spannend bleef tot het einde. Zo was de score 25 seconden voor het einde nog één punt in het voordeel van de Giants.

Op de valreep haalden de Oostendenaren alsnog hun slag thuis en gingen ze op en over de Giants. Shevon Thompson was de gevierde man bij de thuisploeg met 18 punten. Oostende komt nu weer aan kop in de stand, met één punt meer dan Antwerp. Dat heeft wel nog een match minder gespeeld.

ZWARE UITHAAL VAN CHARLEROI

Er stonden overigens nog drie andere wedstrijden op het menu in de Belgische competitie. Brussels zegevierde bij Bergen met 78-92. Charleroi haalde verschroeiend uit in Aalst en bracht een verschil van meer dan veertig punten op het bord (61-103). Mechelen klopte Leuven met 77-68.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws