Milwaukee verstuurt signaal naar concurrentie en moet geen seconde achtervolgen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Milwaukee speelt Detroit helemaal van het terrein in eerste match van de play-offs

Milwaukee verstuurt signaal naar concurrentie en moet geen seconde achtervolgen
Foto: © photonews

In zijn eerste match uit de play-offs heeft Milwaukee aangetoond dat het het menens is om zijn uitstekende prestaties uit de competitie ook om te zetten in het postseason. Milwaukee bracht tegen Detroit een verschil van liefst 35 punten op het scorebord. Ook Boston, Portland en Houston wonnen.

Milwaukee - Detroit, dat was het eerste duel in de serie tussen het eerste en achtste reekshoofd in het Oosten. De waardeverhoudingen werden volledig gerespecteerd: Milwaukee stond op geen enkel moment op achtervolgen en had een maximale voorsprong van 43 punten. Na de volledige partij te domineren, wonnen de Bucks met 121-86.

In de wedstrijd tussen nummer vier en vijf uit het Oosten was het verschil minder groot, maar Boston haalde het toch ook nog redelijk comfortabel. Vooral met dank aan een sterk derde kwart werd het in een defensieve match 84-74. Houston haalde wel zwaar uit tegen Utah. Harden strandde op twee rebounds van een triple-double, maar zijn ploeg won wel met 122-90.

KANTER VERVANGT NURKIC MET BRIO

Portland kon dan weer rekenen op een sterke Lillard en Kanter (vervanger van de gekwetste Nurkic). Het liep in eigen huis in het eerste kwart al ruim uit. OKC kwam nog haast helemaal terug en beantwoordde ook een nieuwe tussenspurt van de Blazers. Na balverlies van Adams stelde Kanter de zege voor Portland veilig. Eindstand: 104-99. In elke serie in de play-offs is de eerste wedstrijd nu achter de rug.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws