๐ŸŽฅ Toronto heerst in tweede wedstrijd en komt langszij met dank aan Finals MVP uit 2014

Het tweede reekshoofd uit de Eastern Conference hoeft nog niet te vrezen voor een vroege uitschakeling. Toronto verloor dan wel zijn openingsmatch in de play-offs van Orlando, maar zette in wedstrijd twee de puntjes op de i. Omdat Lowry deze keer wel thuis gaf en omdat Leonard weergaloos speelde.

Toronto domineerde de hele partij en stond op geen enkel moment op achterstand. De Raptors waren er uiteraard op gebrand om er 1-1 van te maken in deze serie en dat deden ze dan ook. Met dank aan een uitstekende Kawhi Leonard, die 37 punten scoorde. Toronto gaf Orlando dan ook een ferme tik en won met 29 punten verschil: 111-82.

STRAFFE COMEBACK DENVER

Het staat eveneens 1-1 in de serie tussen Denver en San Antonio, al lag dat niet zo voor de hand. De Spurs hadden de eerste wedstrijd al gewonnen en hadden ook in het tweede duel lange tijd de controle. Op vier en een halve minuut van het einde van het derde kwart leidden ze nog met 59-78. Denver wiste de achterstand van 19 punten uit met een straffe comeback en won alsnog met 114-105.

Een ploeg die wel op voorsprong staat in zijn play-offserie, is Portland. Dat kon immers rekenen op een uitstekende CJ McCollum. De shooting guard scoorde 33 punten in het tweede duel tegen OKC. De bezoekers wonnen nog wel het eerste kwart, maar kregen nadien rammel van Portland: 114-94. De TrailBlazers staan dus 2-0 voor.