๐ŸŽฅ Milwaukee geeft Detroit nieuwe rammeling terwijl Harden en Irving elders de show stelen

Bij gebrek aan LeBron James zijn er nog altijd andere sterspelers die de show verzorgen in de play-offs van de NBA. James Harden en Kyrie Irving bijvoorbeeld. Zij zetten respectievelijk Houston en Boston op een dubbele voorsprong in hun serie. Ook Milwaukee staat er even goed voor.

Het klasseverschil tussen Milwaukee, de beste ploeg uit de competitie, en Detroit, het nummer acht in het Oosten, is overduidelijk. In de openingswedstrijd was Milwaukee al heer en meester en dat was in het tweede duel niet anders. Toch stonden de Bucks bij de rust nog één punt in het krijt, maar na de pauze walsten ze over de Pistons: 120-99.

LATE COMEBACK VAN BOSTON

Nog in de Eastern Conference was er de tweede wedstrijd tussen vierde reekshoofd Boston en vijfde reekshoofd Indiana. Kyrie Irving was de X-factor voor de thuisploeg: de point guard scoorde liefst 37 punten. Bij het ingaan van het vierde kwart stond Boston nog elf punten achter. Het boog dat nog om in een overwinning met acht punten verschil: 99-91.

Houston had minder moeite om Utah een tweede keer opzij te zetten. De ster van Houston, James Harden, was weer in uitstekende vorm: 32 punten liet hij noteren en daarnaast was hij ook nog goed voor een triple-double. De wedstrijd was eigenlijk al gespeeld na het eerste kwart. Houston won uiteindelijk met 118-98. Bekijk hieronder alle hoogtepunten. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.