🎥 Toronto zit weer helemaal op juiste spoor, Boston al dicht bij volgende ronde
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Toronto heeft achterstand in zijn serie tegen Orlando weer omgebogen

🎥 Toronto zit weer helemaal op juiste spoor, Boston al dicht bij volgende ronde
Foto: © photonews

Toronto is goed bezig om orde op zaken te zetten in zijn serie in de eerste ronde van de play-offs in de NBA. Na de eerste match stonden de Raptors 0-1 in het krijt, maar na een zege in Orlando staan ze e2-1 voor. Boston heeft zijn plek in de volgende ronde al bijna binnen.

Toronto kon onder meer rekenen op een sterke Siakam. Hierdoor kon het tweede reekshoofd uit het Oosten ruim uitlopen op het terrein van de Magic. Orlando slaagde er in het vierde kwart nog wel in om te naderen, maar het kwam toch te laat voor een comeback: 93-98.

De ploeg die zich als eerste gaat kwalificeren voor de tweede ronde zou wel eens Boston kunnen zijn. Het nummer vier uit het Oosten had al zijn twee thuismatchen gewonnen tegen de Pacers en was nu ook op bezoek bij Indiana de sterkste. De thuisploeg wiste een achterstand van dertien punten uit, maar schoot dan in de tweede helft toch tekort: 96-104. Boston heeft nog één zege nodig om zich te kwalificeren.

WESTBROOK LOODST OKC NAAR ZEGE

In de serie tussen Oklahoma en Portland is de spanning wel teruggekeerd. OKC had in Portland tweemaal verloren, maar toonde zich thuis van zijn beste kant. Vooral Westbrook was met 33 punten in uitstekend doen. Portland-speler Lillard scoorde er ook wel 33, maar dat was dus niet voldoende om zijn team een nieuwe zege te schenken. Bekijk hieronder alle hoogtepunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws