Oppermachtig Milwaukee blijft domineren, kwalificatie kan ook Houston en Philly haast niet ontsnappen
Redactie
| 0 reacties

Milwaukee zet ook derde wedstrijd tegen Detroit naar zijn hand

Oppermachtig Milwaukee blijft domineren, kwalificatie kan ook Houston en Philly haast niet ontsnappen
Foto: © photonews

Officieel is het nog niet, maar schrijf de Milwaukee Bucks maar op voor de tweede ronde van de play-offs. De beste ploeg uit de reguliere competitie domineerde thuis al tweemaal tegen Detroit en deed buitenshuis net hetzelfde. Ook Philadelphia en Houston deden gouden zaken.

Milwaukee trok dus met een geruststellende bonus richting Detroit en liet ook daar zien dat het niets aan het toeval wou overlaten. De thuisploeg had nog wel een antwoord op een eerst versnelling van de Bucks, maar die liepen nadien toch eenvoudig weg weer uit. Toen Mirotic met het einde van het derde kwart er met een driepunter 68-90 van maakte, was de match gespeeld. Het werd nog 103-119.

DRIEPUNTER SCOTT VAN GOUDWAARDE

Ook Philadelphia is goed op weg om zich te plaatsen voor de tweede ronde. Nochtans stond de nummer drie uit het Oosten bij Brooklyn zes punten achter bij de start van het laatste kwart. De thuisploeg leidde nog met 108-107, tot Scott op 19 seconden van het einde raak trof van achter de driepuntlijn. Harris maakte het af met vrijworpen: 108-112. Geen 2-2 dus in deze serie, wel 3-1 voor Philadelphia.

MITCHELL NIET BELOOND VOOR PRIMA PARTIJ

Houston staat er nog beter voor, ondanks dat het zijn sterspeler Harden enorm slecht zag starten in de derde wedstrijd tegen Utah en Jazz-speler Mitchell (34 punten) wel beresterk was.Toch deed een driepunter van Hardon met 1'11" op de klok Utah pijn. Houston verdedigde zijn kleine voorsprong met succes en won met 101-104. De Rockets staan nu 3-0 voor in de serie.

Wel spannend is het in de boeiende serie tussen San Antonio en Denver. Zevende reekshoofd San Antonio had de kans om 3-1 voor te komen en ging ook uitstekend van start. Denver sloeg nadien hard terug en haalde het uiteindelijk vlot met 103-117. Het staat dus 2-2 in de serie en Denver heeft het thuisvoordeel terug. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws