Verbluffend sterke Jokic kan beslissende zevende wedstrijd niet afwenden
Redactie
| 0 reacties

Collectief van Spurs houdt zege thuis in zesde duel ondanks glansprestatie Jokic

Verbluffend sterke Jokic kan beslissende zevende wedstrijd niet afwenden

Denver rekende op zijn sterspeler Nikola Jokic om zich te verzekeren van een plaats in de tweede ronde van de play-offs. Jokic was op de afspraak, zijn ploegmaats veel minder. San Antonio vormde een sterker geheel en won vlot de derde wedstrijd uit de serie met 120-103.

Game 7. Het zijn haast heilige woorden in de NBA en het komt er ook van in de serie tussen Denver en San Antonio. Nochtans stond Denver 3-2 voor en kon het mits een zege in San Antonio de kwalificatie veiligstellen. Daar hadden de Spurs weinig zin in. Aldrigde en Forbes piloteerden de thuisploeg naar 22-12.

Scores van Murray brachten Denver even op voorsprong, maar San Antonio eindigde sterk in het derde kwart. Toen het het laatste kwart opende met driepunter van Gay en Belinelli en een lay-up van Poeltl, stond het plots 98-85. De Spurs liepen hierna alleen nog maar verder uit, de 43 punten van Jokic ten spijt.

ZATERDAG D-DAY IN DENVER

Er komt voor Denver en San Antonio dus een zevende en allesbeslissende wedstrijd aan te pas. Die wordt zaterdag in Denver afgewerkt. De winnaar plaatst zich voor de tweede ronde, voor de verliezer zit het seizoen erop. Voorts is er met Golden State - LA Clippers (3-2) nog één andere serie uit de eerste ronde aan de gang.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws