Golden State zet grote stap richting Conference Finals, dominant Milwaukee revancheert zich tegen Boston
Redactie
| 0 reacties

Golden State wint ook tweede thuismatch van Houston

Golden State zet grote stap richting Conference Finals, dominant Milwaukee revancheert zich tegen Boston
Foto: © photonews

In zijn eersterondeserie tegen LA Clippers verloor Golden State nogal nonchalant twee van zijn thuismatchen. In een latere fase van de play-offs heeft de titelverdediger zijn zaakjes wel weer op orde in de Oracle Arena. Het loopt 2-0 uit tegen Houston. In Milwaukee-Boston is het dan weer 1-1.

Golden State pakte in het eerste kwart al uit met een ferme tussenspurt. Een driepunter van Durant en scores van Jerebko en Green brachten de stand op 21-8. Na een dunk van Capela zat Houston weer in het spoor (32-29). Tijd om weer even een tandje bij te steken, dachten ze bij de Warriors. Via een alley oop van Iguadala werd het 40-31.

IGUADALA DE X-FACTOR

Die laatste loodste zijn ploeg naar een nog ruimere voorsprong (58-44). Harden bracht Houston bijna helemaal terug, maar dan was er alweer het antwoord van Iguadala. Golden State speelde het in de slotfase goed uit en won met 115-109. Houston zal nu ook zijn twee thuismatchen moeten winnen om de spanning weer te doen terugkeren.

Spanning is er wel in de serie tussen Milwaukee en Boston, al was die er niet in het tweede duel. Milwaukee kwam er in de eerste match niet aan te pas, maar domineerde de tweede wedstrijd in eigen huis. Na het eerste kwart namen de Bucks de match resoluut in handen en lieten ze de Celtics geen schijn van kans: 123-102.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws