🎥 Houston heeft dubbele achterstand weer helemaal goedgemaakt, Giannis brengt Bucks op zucht van kwalificatie
Redactie
| 0 reacties

Houston komt langszij in serie tegen Golden State

🎥 Houston heeft dubbele achterstand weer helemaal goedgemaakt, Giannis brengt Bucks op zucht van kwalificatie
Foto: © photonews

Het is weer helemaal te herdoen in één van de meest boeiende series uit de play-offs. Het staat immers terug gelijk tussen Houston en Golden State. Van de dubbele voorsprong van Golden State na twee matchen schiet niets meer over. Milwaukee staat wel al dicht bij de Conference Finals.

Nadat Golden State zijn twee thuismatchen had gewonnen, doet Houston dus hetzelfde. Net als in de vorige wedstrijd uit de serie was er een glansrol voor James Harden bij de Rockets (38 punten) en Kevin Durant (34 punten) bij de Warriors. Voornamelijk een sterk tweede kwart van Houston maakte het verschil.

SLOTOFFENSIEF KOMT TE LAAT

Een 3-point-play van Gordon en een driepunter van Rivers brachten de Rockets op 53-41. Bommen van Tucker en Harden diepten de kloof uit in het derde kwart uit naar een maximale voorsprong van 17 punten (77-60). Er kwam een antwoord van Curry en Durant, maar via Tucker liep Houston weer uit. Curry bracht Golden State haast helemaal terug, vooraleer Houston het afmaakte vanop de vrijworplijn: 112-108.

In die serie staat het dus 2-2, maar in het Oosten leidt Milwaukee met 3-1 tegen Boston. De beste ploeg uit de competitie ging voor de tweede maal immers winnen buitenshuis. Giannis Antetokounmpo was met 39 punten weer in grootse vorm en wiste zo de sterke start van de Celtics uit. Milwaukee won met 101-113.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws