🎥 Damian Lillard toont Portland de weg en ook Philadelphia dwingt Game 7 af tegen tweede reekshoofd
Redactie
| 0 reacties

Portland en Philadelphia dwingen respectievelijk Denver en Toronto tot het uiterste

🎥 Damian Lillard toont Portland de weg en ook Philadelphia dwingt Game 7 af tegen tweede reekshoofd
Foto: © photonews

Milwaukee zit voorlopig als enige team bij de laatste vier en kan nog even rustig in zijn zetel blijven zitten, want in de andere series is het nog enorm spannend. In de ontmoetingen tussen het nummer twee en drie in zowel het Oosten als het Westen komt er een beslissende zevende duel aan te pas.

Nochtans stonden de tweede reekshoofden er goed voor. In het Westen trok Denver met een 3-2-voorsprong naar Portland. Dat zag na een driepunter van Harris de Nuggets uitlopen naar 20-30. In de loop van de partij kreeg het backcourt van Portland echter het ritme te pakken. McCollum en Lillard waren goed bij schot en deden zo de match kantelen. De 32 punten van Lillard loodsten Portland naar 119-108.

LAATSTE KWART OVERBODIG IN PHILADELPHIA

Ook Toronto stond 3-2 voor bij aanvang van zijn partij in Philadelphia, maar zag de 76ers op gelijke hoogte komen. Een openingsoffensief van de thuisploeg werd nog tenietgedaan. Op de volgende tussenspurten van Philly hadden de Raptors geen antwoord. Na een score van Simmons aan het einde van het derde kwart was het gespeeld (83-63).

Philadelphia haalde in de slotfase zijn voet nog wat van het gaspedaal, wat voor een eindstand zorgde van 112-101. In beide series staat het nu dus 3-3 en komt het aan op een allesbeslissende zevende wedstrijd. Die zal in beide gevallen zondag afgewerkt worden. Denver en Toronto hebben dan wel het thuisvoordeel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws