Charleroi en Aalstar hebben revanche beet
Redactie
| 0 reacties

Charleroi en Aalstar nemen revanche op respectievelijk Bergen en Mechelen

Charleroi en Aalstar hebben revanche beet
Foto: © photonews

Het was in onze competitie nog eens tijd voor back-to-backwedstrijden. Daags nadat Charleroi en Aalstar gastheer speelden voor Bergen en Mechelen, waren de rollen omgekeerd. Dat was overigens ook het geval wat de uitslag betreft. De favorieten zetten de puntjes op de i.

Charleroi had zich in eigen huis in de luren laten leggen en met vijf puntjes verschil verloren, maar in Bergen stond er geen maat op de Carolo's. Alexandre Libert nam zijn ploeg dan ook op sleeptouw door maar liefst 27 punten te scoren. Aan het eind van de wedstrijd stond er een comfortabele marge van tien punten op het scorebord: 73-83.

Aalst zorgde voor nog een groter verschil aan de Mechelse Winketkaai. In het eigen Forum had Aalstar niet thuis gegeven, maar deze keer was het zelf veruit de betere ploeg. De inbreng van Williams, die met 22 punten en 10 rebounds een double-double liet noteren, hielp ook een handje. Aalstar won zo met 75-91 en nadert tot op één winstmatch van Mechelen in de stand, met nog een match minder gespeeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws