Antwerp blijft op koers voor leidersplaats met zevende zege op rij
Redactie
| 0 reacties

Antwerp Giants winnen nu ook bij Aalstar

Antwerp blijft op koers voor leidersplaats met zevende zege op rij
Foto: © photonews

Door de succesvolle Europese campagne heeft Antwerp Giants nog wat wedstrijden in te halen en dat moet gebeuren in de laatste rechte lijn van de reguliere competitie. In Aalst botste Antwerp toch wel op wat weerstand, maar het haalde finaal wel de overwinning binnen: 83-90.

Het eerste kwart werd afgesloten bij een score van 13-18. Dankzij acht punten van Kingsley in het begin van het tweede kwart liep Antwerp uit naar 15-26. Met enkele bommen hield Aalstar de kloof hierna wel beperkt. Antwerp kon met een bonus van zes punten richting de kleedkamers.

AALST MAG EVEN DROMEN

De Giants begonnen nog wel goed aan de tweede helft, maar zagen de thuisploeg later helemaal op gelijke hoogte komen. Casero zorgde voor 57-57. Bij 71-70 mocht Aalst dromen van een verrassing. De Sinjoren bleken echter over een betere eindsprint te beschikken.

Een bom van Kalinoski en een score van Tate hielp Antwerp aan 81-85. Nadien was het nog kwestie om het via Lee en Bako af te maken vanop de vrijworplijn. Lee en Tate waren de beste schutters langs Antwerpse zijde met 17 punten. Casero maakte er 18 voor Aalst. Vanavond moet Antwerp al opnieuw aan de bak in Luik. Als het ook daar winst, gaat het officieel aan de leiding in onze competitie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws