Toronto knokt zich na twee verlengingen naar broodnodige zege
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Toronto reduceert zijn achterstand in serie tegen Milwaukee

Toronto knokt zich na twee verlengingen naar broodnodige zege
Foto: © photonews

Mogelijk krijgen we dan toch nog spanning in één van de Conference Finals. In het Westen lijkt Golden State al bijna klaar met Portland, maar Milwaukee heeft wel nog werk voor de boeg. De Bucks moesten in Toronto het hoofd buigen na twee verlengingen. Milwaukee leidt wel nog altijd met 2-1.

Het was van moeten voor de Raptors en dat hadden ze goed begrepen. Ze startten dan ook furieus: de floater van Siakam was goed voor 13-5. Die acht punten verschil stonden ook aan het eind van het eerste kwart nog op het bord. Antetokounmpo bracht Milwaukee wel weer in het spoor van de thuisploeg (36-33). Een nieuwe tussenspurt van Toronto volgde snel, opnieuw via Siakam (43-35).

Een bom van Brogdon zorgde opnieuw voor spanning (65-62). Waarna Toronto nog maar eens wegliep via Siakam en Powell (75-66). Nog voor het einde van het vierde kwart was alles weer bijna te herdoen. Hill bracht met zijn floater de stand op 77-75. Een bom van Leonard gaf Toronto weer meer ademruimte, maar het was een wederkerend thema dat Milwaukee steeds terugkeerde.

LEONARD EN SIAKAM STELLEN ZEGE VEILIG

Een 3-point-play van Antetokounmpo zorgde daar deze keer voor en Middleton dwong op twee seconden van het einde een verlenging af bij 96-96. Een fadeway jumper van Leonard 'at the buzzer' miste het doel en zo gingen beide teams met 103-103 de tweede verlenging in. Leonard en Siakam zorgden aan het eind van die periode toch voor voldoende marge: 118-112.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws