Golden State houdt hoop op nieuwe titel levend, maar ziet opnieuw sterspeler uitvallen
Redactie
| 0 reacties

Golden State Warriors wint op het veld van Toronto en brengt de score terug tot 3-2 in finale

Golden State houdt hoop op nieuwe titel levend, maar ziet opnieuw sterspeler uitvallen
Foto: © photonews

De strijd om de NBA-titel blijft razend spannend. Golden State won afgelopen nacht het vijfde duel (105-106) en is zo teruggekomen tot 3-2. Al was er ook minder goed nieuws voor de Warriors.

Toronto kreeg maandagnacht een eerste van drie kansen om het af te maken, maar de Raptors gingen in eigen huis onderuit tegen Golden State. De Warriors hadden bijna de hele wedstrijd de bovenhand, maar in het slot kwam de allereerste NBA-titel van Toronto wel heel erg dichtbij na een bonus van 6 punten. Dat was buiten Curry en Thompson gerekend, die er met drie driepunters op rij 103-106 van maakten. 

In de slotseconden wilde Lowry het tij nog keren met een driepunter, maar de vingertoppen van Green beslisten daar anders over. Zo komt er dus een zesde duel in Oakland. Bij de bezoekers kenden Curry (31 punten) en Thompson (26 punten) hun dagje, bij de Raptors was Leonard opnieuw de grote man met 26 punten. 

Voor Golden State was er ook wel minder goed nieuws. Durant keerde terug na zijn kuitblessure, maar de sterspeler en MVP van vorig seizoen viel opnieuw uit. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws