LeBron James verwelkomt weldra nieuwe sterspeler bij LA Lakers
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Anthony Davis gaat verhuizen van New Orleans naar LA Lakers

LeBron James verwelkomt weldra nieuwe sterspeler bij LA Lakers
Foto: © photonews

Toronto heeft nog maar net de titel binnen gehaald of het NBA-landschap voor volgend seizoen wordt alweer duchtig door mekaar geschud. LA Lakers is immers nog op sterrenjacht en gaat Anthony Davis, de power forward/center van de New Orleans Pelicans, binnenhalen.

De komst van LeBron James moest de Lakers weer doen aanknopen met de glorieperiode, maar dat draaide in het eerste seizoen uit op een flagrante mislukking. De ploeg uit LA haalde niet eens de play-offs, de eerste keer sinds 2005 dat James er niet bij was in het postseason.

Er is dus een grote nood aan nog meer sterspelers en volgens ESPN speelt Anthony Davis, de voorbije jaren hét uithangbord van New Orleans, volgend seizoen in een Lakers-shirt. De Pelicans zijn bereid tot een trade en krijgen in ruil voor ster Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart en nog drie spelers uit de eerste ronde van de draft. Eén van die drie kan dit jaar gedraft worden.

OOK WALKER OP KOMST?

LeBron James liet op de sociale media alvast blijken dat hij verheugd is met de komst van de 26-jarige Davis, die al zes maal verkozen werd tot All-Star. Naar verluidt hopen de LA Lakers om ook nog Kemba Walker, de point guard van de Charlotte Hornets die deze zomer een vrije speler is, in huis te halen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws